top of page

Wie zijn wij?

ECO REMAIN Vloerherstel is een betonreparatiebedrijf dat met specialistische technieken betononderhoud uitvoert. Hierbij kan worden gedacht aan het gebruik van kathodische bescherming om wapeningscorrosie te stoppen en voorkomen, het plaatsen van staalconstructies om de draagkracht van vloeren te herstellen en te verbeteren.

 

Onze klanten zijn particulieren en VVE’s, maar ook beleggingsinstellingen, woningbouwverenigingen en grote aannemers. Wij staan voor iedereen klaar.

 

Vanuit ons kantoor in Capelle a/d IJssel sturen wij de projecten over het hele land aan. Door korte organisatorische lijnen zijn we erg flexibel. Een groot voordeel!

 

Heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op.

Oranje Vinkje.png

Vloerherstel geeft zekerheid

Oranje Vinkje.png

Beperkte overlast door minimale handelingen onder de vloer

Oranje Vinkje.png

Zink stopt het roesten van de wapening

Oranje Vinkje.png

Staalconstructies maken de vloer sterker dan ooit

Onze visie en werkwijze

Betononderhoud is complex, maar het moet niet moeilijker gemaakt worden dan het is. Uiteindelijk gaat het om veiligheid, esthetica, duurzaamheid en economische efficiëntie. Wij analyseren de onderhoudsbehoefte en komen met een onderhoudsvoorstel dat veilig en duurzaam is.

 

Door onze hoge kwaliteit, het hoge niveau aan kennis in de organisatie en onze extreem lage schadestatistiek, is het mogelijk om projecten op te leveren met een garantietermijn van minimaal 10 jaar. Voor herstelde betonschadevloeren geldt zelfs een garantieduur van 20 jaar.

Onze kennis

Betononderhoud is een multi-disciplinair kennisveld. In ons bedrijf zijn personen werkzaam die op wetenschappelijk niveau zijn geschoold als civiel ingenieur, architect en materiaalkundig ingenieur. Verder zijn werknemers op HBO-niveau geschoold als betononderhoudskundige en elektrotechnicus. In de projecten zelf zijn al onze mensen VCA-gecertificeerd en vakbekwame betonreparateurs, schilders en installateurs (blijkens opleiding en regelmatige proeve van bekwaamheid).

Kennis wordt ook opgedaan door ervaring in de praktijk. Onze mensen draaien enkele jaren mee als betonreparateur. Vanaf de vroegste ontwikkelingen in Nederland zijn onze werknemers persoonlijk betrokken geweest bij de ontwikkeling en uitvoering van betonreparatie en kathodische bescherming van beton. Van onze kennis wordt dan ook gebruik gemaakt door kennisinstellingen voor presentaties, onderzoek en cursussen.

ECO REMAIN Vloerherstel biedt landelijke dekking

Woon je buiten onze regio? Geen probleem. ECO REMAIN Vloerherstel voert in heel Nederland werkzaamheden uit, zonder dat hierbij spraken is van een verhoging van het tarief. 

Landkaart van Nederland waarop te zien is dat ECO REMAIN Vloerherstel landelijke dekking biedt.

We zijn bereikbaar via telefoon of e-mail

Niet gevonden wat u zocht? Heeft meer informatie nodig of wilt u gewoon even kennismaken?

Neem gerust contact met ons op.

bottom of page